Telefon : 0 (266) 392 12 32- 0 (553) 504 21 31 | E-mail : info@kurtulusyapi.com

Jaluzi Panjur

Jaluzi Panjur

Jaluzi Panjur iki ürünün etkili ve yaratıcı birleşimini sizlere sunmaktadır. Stor perde, ayarlanabilir lamelli panjur ve güneşlik gibi açılıp kapatılabilir. Panjur gibi istenilen pozisyonda lamellerin eğiminin ayarlanmasına olanak sağlanmaktadır.

Jaluzi Panjur, hava ve ışık girişini düzenlemek amacıyla, lamellerin oryantasyonunun arzu edilen pozisyonda ayarlanmasına imkan vermektedir. Lamellerin eş zamanlı oryantasyonunun hassas sistemi, ara pozisyonların sonsuz sayıda ayarlanabilmesine olanak sağlamaktadır. Jaluzi Panjur, 110°‘ye kadar ayarlanabilir tek jaluzi panjurdur.

“Maksimum ayarlanabilir güneş kontrolü”

KOLAY KURULUM
Jaluzi Panjur halihazırda bulunan pencerelerde de kolayca kurulabilir. Buna ilave olarak klasik storların onarımı sırasında yenisi ile değiştirilmesine imkan vermektedir.

GENİŞ EBAT BOYUTLAR
Alüminyum extrüzyon lamellerin çıta kısımları esnemeyi azaltmak amacıyla şekillendirilmiştir. Böylece hiçbir ekstra malzemeye gerek kalmadan (2500mm ‘ye kadar) tek parça montaj yapılabilir. 

GÜVENLİK
Tekerlekli ve yönlendirmeli mekanizma ekstra bir araç gereç olmadan storun yukarı kalkmasını ve lamellerin manuel olarak yön değiştirmesini engeller.

RENKLER
Jaluzi Panjur profilleri tüm RAL renkleri ve dekor efektleri için uygundur. Ayrıca profiller 12 farklı renkle desteklenen lamellerle birleştirilebilir.

EV OTOMASYONU
Somfy motor ev otomasyon sistemlerinde yüksek seviyede otomasyona ve kolay uyuma olanak sağlamaktadır. Uzaktan kontrol, açma ve kapamada tam kontrole ve ayarlama işlemlerine imkan sağlamaktadır. Akıllı telefonların android işletim sistemi sayesinde siz evden uzakta olsanız dahi panjurlarınızı çalıştırmanıza yardımcı olur.

AYARLANABİLİR
Jaluzi Panjur, hava ve ışık girişini düzenlemek amacıyla, lamellerin oryantasyonunun arzu edilen pozisyonda ayarlanmasına imkan vermektedir. Lamellerin eş zamanlı oryantasyonunun hassas sistemi, ara pozisyonların sonsuz sayıda ayarlanabilmesine olanak sağlamaktadır. Jaluzi Panjur, 110° ‘ye kadar ayarlanabilir lamelli tek jaluzi panjurdur.