Telefon : 0 (266) 392 12 32- 0 (553) 504 21 31 | E-mail : info@kurtulusyapi.com

Schüco

Schüco

Projeleriniz için ilham kaynakları

Güncel konularımız hakkında bilgi edinin, inşaat profesyonellerinin düşünme ve çalışma şekillerine ilişkin içgörülerden yararlanın ve Schüco ürünlerinin kullanıldığı projeleri keşfedin.

Alman Yapımı

Schüco PVC-U pencereleri seçmek için pek çok harika neden vardır ve bunlardan biri de Schüco sistemlerinin etkileyici kalitesidir. Tüm Schüco PVC-U sistemleri, Weißenfels lokasyonumuzda Almanya'da geliştirilir ve üretilir. Kullanılan PVC-U, en yüksek kalite gereksinimlerini karşılar, çevre dostu olacak şekilde kalsiyum / çinko stabilize edilir, ışığa, hava koşullarına ve darbelere dayanıklıdır ve yüksek sıcaklıklarda bile deformasyona karşı son derece dayanıklıdır, bağlantı parçaları ve kulplar korozyona karşı sızdırmazdır. Bu şekilde, gerekli bakım seviyesi ve dolayısıyla Schüco PVC-U pencerelerine servis için takip maliyetleri minimuma indirilir.


En yüksek kalite gereksinimleri ve çok çeşitli avantajlar

Isı yalıtımı ve ses azaltma, değişen ihtiyaçlar ve teknik ilerleme açısından artan standartlar - bugün, yeni bir giriş kapısı her zamankinden çok daha fazlasını yapmalıdır. Bu artan gereksinimleri karşılamak için Schüco giriş kapıları farklı serilerden yapılabilir. Bu nedenle, yeni Schüco villa kapınızın tam olarak beklediğiniz şeyi yapacağından emin olabilirsiniz.

Fikirlerinizi hayata geçirmek için sayısız olasılık

İster yeni inşa edilmiş ister mevcut mülk olsun, birçok farklı tasarım, renk ve çeşitli güvenlik ve konfor özellikleri ile mevcuttur. İç değerler de etkileyicidir. Yüksek kaliteli PVC-U'dan yapılan özel Çelik çekirdekli çok odacıklı çerçeve konstrüksiyonları maksimum stabilite sağlar. Fonksiyonel camla birlikte Schüco PVC-U sürme kapılar, olağanüstü ısı yalıtımı ve etkili ses azaltımı sağlar. Bu, ısıtma maliyetlerinden tasarruf sağlar ve huzur ve sessizliğin tadını çıkarmanızı sağlar.