Telefon : 0 (266) 392 12 32- 0 (553) 504 21 31 | E-mail : info@kurtulusyapi.com

PVC-U Pencereler

PVC-U Pencereler

Günümüzde modern PVC-U pencerelerin hizmet ömrü 30 yıl veya daha fazladır. Bu nedenle, pencere contaları gibi tüm bağımsız bileşenlerin, pencerenin çalışmaya devam etmesini sağlamak için çok önemli oldukları için, tam olarak uzun süre dayanmaları iyidir. Schüco PVC-U pencereler ile en ince ayrıntısına kadar en yüksek kaliteyi elde edersiniz.

En yüksek kalite standartları ve çok çeşitli avantajlar

Enerji verimliliği, minimum bakım, uzun hizmet ömrü, sorunsuz çalışma, çeşitli yüzey kaplamaları, yüksek stabilite ve dar çerçeve görüş hatları. PVC-U pencerelerle yaşam kalitesi yaratın.


Alman Yapımı

Schüco PVC-U pencereleri seçmek için pek çok harika neden vardır ve bunlardan biri de Schüco sistemlerinin etkileyici kalitesidir. Tüm Schüco PVC-U sistemleri, Weißenfels lokasyonumuzda Almanya'da geliştirilir ve üretilir. Kullanılan PVC-U, en yüksek kalite gereksinimlerini karşılar, çevre dostu olacak şekilde kalsiyum / çinko stabilize edilir, ışığa, hava koşullarına ve darbelere dayanıklıdır ve yüksek sıcaklıklarda bile deformasyona karşı son derece dayanıklıdır, bağlantı parçaları ve kulplar korozyona karşı sızdırmazdır. Bu şekilde, gerekli bakım seviyesi ve dolayısıyla Schüco PVC-U pencerelerine servis için takip maliyetleri minimuma indirilir.