Telefon : 0 (266) 392 12 32- 0 (553) 504 21 31 | E-mail : info@kurtulusyapi.com

Schüco PVC-U Villa Kapıları

Schüco PVC-U Villa Kapıları

Dayanıklı villa kapıları ve sürdürülebilir binalar için

Schüco PVC-U ev kapılarını seçmek için birçok iyi neden vardır ve bunlardan biri de Schüco ürünlerinin etkileyici kalitesidir. Schüco giriş kapıları bu nedenle özellikle dayanıklıdır ve yıllarca tamamen işlevsel kalır.

Schüco LivIng, konfor, güvenlik, enerji verimliliği ve tasarım açısından yeni standartlar belirliyor. 82 mm'lik temel derinliği ve mükemmel ısı yalıtım değerleri ile enerji tasarrufu sağlayan kapılarda öncü olmak için gerekli tüm özelliklere sahiptir. Yeni sızdırmazlık teknolojisi, giriş kapısının kullanım ömrü boyunca cereyana, neme ve gürültüye karşı etkili koruma sağlar. "Made in Germany" kalitesi ve direnç sınıfı RC 2'ye karşı hırsızlığa karşı dayanıklılık.

1,4 W / (m2K) Uf değerine sahip ısı yalıtımı

İki sızdırmazlık seviyesi sayesinde rüzgar ve hava koşullarına karşı korumaKolay erişimli tasarımÇoklu tasarım seçenekleri

Schüco CT 70 – kapı sistemleri arasında çok yönlüsü

Schüco CT 70 kapılar, hem yeni inşaat hem de yenileme projelerinde çok çeşitli kullanımlar için uygundur. Kapsamlı bir aksesuar yelpazesi, yüksek düzeyde sistem güvenliği sağlar. Kanıtlanmış çok bölmeli profil ve kapı eşiğinin ısıl kırılması, yüksek düzeyde ısı yalıtımı sağlar ve böylece önemli ölçüde enerji tasarrufu potansiyeli sunar.
Uf değeri 1,1 W / (m2 · K) olan mükemmel ısı yalıtımıKolayca entegre edilen konfor ve güvenlik fonksiyonlarıKolay erişimli tasarımÇeşitli renk ve tasarım seçenekleri

Schüco LivIng için 0 mm kapı eşiği

Schüco LivIng ürün yelpazesi için özel olarak geliştirilen seviye 0 mm eşiği ile en küçük takılma tehlikeleri bile geçmişte kaldı.
Schüco LivIng giriş ve yan giriş kapıları için DIN 18040'a göre maksimum erişilebilirlik (içe açılır)Yüksek kaliteli silikondan özel olarak geliştirilmiş eşik contaları, eşik alanında optimum hava geçirmezliği garanti ederOptimum ısı yalıtımı: 0 mm eşik seviyesi, ısı kayıplarını güvenilir bir şekilde önlemek için ısısal olarak kırılırTüm standart drenaj sistemleriyle kullanılabilirÇeşitli tasarım seçenekleri sunan Schüco TopAlu serisinden kanatlı kapı dolguları ve alüminyum kapak kapakları ile kombine edilebilir

Schüco LivIng ve Schüco CT 7020 mm kapı eşiği

20 mm kapı eşiği, yenilikçi bir plastik / alüminyum kompozitten yapılmıştır ve Schüco LivIng ve Schüco CT 70 PVC-U kapı sistemleri ile uyumludur.
20 mm'lik düşük yapı yüksekliği sayesinde DIN 18040'a uygun bariyersiz bina gereksinimlerini karşılar.Düşük yapı yüksekliğine rağmen maksimum ısı yalıtımı ve özellikle yüksek hava geçirmezlikÇekici görünüm: 20 mm kapı eşiği, alüminyum siyah / siyah eloksal ve alüminyum eloksal / gri renklerde mevcuttur. Adım koruması, uyumlu siyah ve gri renklerde mevcuttur.

Tamamen gizli sabitleme

İçe açılır ve dışa açılır, ön ve yan giriş kapılarının yanı sıra balkon kapıları için uygundur