Telefon : 0 (266) 392 12 32- 0 (553) 504 21 31 | E-mail : info@kurtulusyapi.com

Schüco PVC-U Sürme Kapılar

Schüco PVC-U Sürme Kapılar

Kim güzel manzaralara ve ışıkla dolu aydınlık yaşam alanlarına sahip bir evde yaşamak istemez ki? Schüco PVC-U sürgülü kapılar ile güneşin evinize girmesine izin verebilir ve son derece konforlu bir yaşam alanının keyfini çıkarabilirsiniz. Sadece birkaç hızlı el hareketiyle yeni alanlar açılıyor. Büyük üniteler bile çok kısa sürede kolayca açılıp kapatılabilir ve içeriden dışarıya akıcı, engelsiz bir geçiş sağlar.

Fikirlerinizi hayata geçirmek için sayısız olasılık


İster yeni inşa edilmiş ister mevcut mülk olsun, birçok farklı tasarım, renk ve çeşitli güvenlik ve konfor özellikleri ile mevcuttur. İç değerler de etkileyicidir. Yüksek kaliteli PVC-U'dan yapılan özel Çelik çekirdekli çok odacıklı çerçeve konstrüksiyonları maksimum stabilite sağlar. Fonksiyonel camla birlikte Schüco PVC-U sürme kapılar, olağanüstü ısı yalıtımı ve etkili ses azaltımı sağlar. Bu, ısıtma maliyetlerinden tasarruf sağlar ve huzur ve sessizliğin tadını çıkarmanızı sağlar.

Bol ışık alan odalar evinize yeni bir hava katıyor


Schüco'nun PVC-U kayar kapıları, iç ve dış mekan arasında mükemmel bir bağlantı oluşturmanın yanı sıra harika manzaralar ve şık tasarım dokunuşları sağlar

Schüco ThermoSlide – yüksek ısı yalıtımlı PVC-U kaldır-sür kapı


Schüco ThermoSlide, iç ve dış mekanlar arasında mükemmel bir bağlantı sağlar. Sadece birkaç basit adımda yaşam alanınız genişletilebilir ve eviniz için bireysel fikirler gerçeğe dönüştürülebilir. Yenilikçi teknoloji sayesinde, Schüco ThermoSlide kaldır-sür kapı, pasif ev seviyesine kadar olağanüstü ısı yalıtım değerleri sağlar. Bu, sabit, hoş bir oda iklimi sayesinde evinizde konfor anlamına gelir; aynı zamanda değerli enerji tasarrufu sağlar ve yüksek maliyetleri düşürür.

Uf değeri 1,1 W / (m2 · K) olan optimum ısı yalıtımı
82 mm'ye yükseltilmiş temel derinlik ve RC 2'ye karşı artırılmış hırsız direnci için modern bir kilitleme sistemi
Rüzgar ve hava şartlarına karşı maksimum koruma için 3 sızdırmazlık seviyesi
Kolay erişimli tasarım
Geniş bir renk ve tasarım yelpazesi