Telefon : 0 (266) 392 12 32- 0 (553) 504 21 31 | E-mail : info@kurtulusyapi.com

Kepenk Sistemi

Kepenk Sistemi

Nostalji Evlerinizde

Nostaljinin işlevsellikle buluştuğu kepenk sistemleri çeşitleri, Egepen Deceuninckte!

Geleneksel ve nostaljik yapısı ile mimari kültürümüzün estetik bir unsuru olan kepenk , olumsuz iklim koşullarına karşı kullanılabilecek alternatif çözümlerden biridir.

Estetik ve fonksiyonu, geliştirdiği tasarımlarda maksimum uyum ile bir araya getiren Egepen Deceuninck, eviniz için geliştirdiği kepenk sistemleri çeşitlerini beğeninize sunar.

Kepenk sistemlerinde, kanatlar kapalı iken, özel makaslı bir sistem ile iç kanatlar ileriye doğru açılabilir. Kepenkler montaj şekline göre duvara veya kasaya montaj olarak iki gruba ayrılır. Kepenk sistemlerinde  beyaz ve lamine renk alternatifleri uygulanabilir. Mekanın özelliklerine göre, kemerli kepenk sistemleri üretimi de mümkündür.

Ege Profil Tic. ve San. A.Ş. patentli bu kepenk sistemleri, her PVC pencere sistemine uyum sağlar ve yıllarca güvenle kullanılabilir.

Genel Özellikler

Olumsuz hava koşullarına karşı alternatif çözümlerden biri olan kepenk, Egepen Deceuninck’in estetik tasarımı ve işlevselliği ile buluşuyor. Geliştirdiği PVC ürünleri yüzde 100 geri dönüşümlü üreten ve tüm ürünlerini maksimum uyum ile bir araya getiren Egepen Deceuninck, geliştirdiği kepenk seçeneklerini nostaljiden vazgeçmeyenlerin beğenisine sunuyor.

Estetik ve fonksiyonu, geliştirdiği tasarımlarda maksimum uyum ile bir araya getiren Egepen Deceuninck, eviniz için geliştirdiği PVC kepenk sistemleri çeşitlerini beğeninize sunar.

Özellikle günümüzde güvenlik ya da sert iklim koşullarından korunmak amacıyla kullanılan kepenk sistemleri, kullanıcılara hem güvenli bir ortam hem de ısı tasarrufu sağlıyor. Dekoratif amaçlı olarak da kullanılabilen PVC kepenk sistemleri, Egepen Deceuninck’in doğadan esinlenilen 14 farklı renk seçeneği ile mekânlara estetik ve fonksiyonel çözümler sunuyor.Egepen Deceuninck kepenk sistemlerinde, kanatlar kapalıyken özel makaslı bir sistem ile ileriye doğru açılabiliyor. “Faydalı Model Belgesi” alan ve Egepen Deceuninck’in PVC kepenk sistemine farklılık getiren bu uygulaması kullanıcılara kullanım kolaylığı sağlıyor. Özel sistem ile geliştirilen PVC kepenk sistemleri, montaj şekline göre duvara veya kasaya montaj olmak üzere iki gruba ayrılıyor. Kişisel tercihlere ve zevklere göre Egepen Deceunicnk kepenklerde beyaz ve lamine renk alternatifleri de uygulanabiliyor. Mekânın özelliğine göre kemerli kepenk üretimi de yapılabilen PVC kepenk sistemleri, hem pencere sistemine estetik sağlıyor hem de dayanıklı ve aşınmaz yapısıyla yıllarca güvenle kullanılabiliyor.

Kepenk sistemlerinde, kanatlar kapalı iken, özel makaslı bir sistem ile iç kanatlar ileriye doğru açılabilir. Kepenkler montaj şekline göre duvara veya kasaya montaj olarak iki gruba ayrılır. Kepenk sistemlerinde beyaz ve lamine renk alternatifleri uygulanabilir. Mekanın özelliklerine göre, kemerli kepenk sistemleri üretimi de mümkündür.

Ege Profil Tic. ve San. A.Ş. patentli bu kepenk sistemleri, her PVC pencere sistemine uyum sağlar ve yıllarca güvenle kullanılabilir.



 Kepenk Sistemleri Broşür
 Kepenk Sistemi Teknik Çizim